Skeppsbron 34, Stockholm
08-410 210 50 info@brightness.se

Brightness interim

Brightness interim

Nu startar vi Brightness Interim!

Vi har den senaste tiden fått en ökad efterfrågan, från både våra kunder och kandidater, på tidsbegränsade uppdrag. För att möta det behovet startar vi nu Brightness Interim.

Vi rör oss på en snabbt föränderlig arbetsmarknad. Dagens behov är inte alltid samma som morgondagens. Under en organisationsförändring krävs ibland ökade resurser. Ett nytt projekt startar eller en person får nya uppgifter. Ibland behöver man hitta en tillfällig lösning vid föräldraledigheter, eller tillfälliga vakanser. Därför startar vi Brightness Interim, den del av Brightness som erbjuder er hjälp med att snabbt tillgodose behovet av tillfälliga lösningar.

Självklart kommer vi att fortsätta arbeta med rekrytering till affärskritiska roller inom våra funktionsområden Communications & Public Affairs, Strategy & Business Development, Marketing, Digital Services, Sales och Finance & Financial Services. Oavsett vilken lösning du som kund väljer så behövs en rekryteringskonsult som har god förståelse för vad den aktuella rollen innebär kombinerat med ett stort nätverk av kandidater inom området.

Om du vill anmäla dig till kandidatnätverket eller om du är i behov av en interimslösning så är du varmt välkommen att kontakta Martina Brandt, 073-3763510, mbr@brightness.se eller thr@brightness.se, 076-8559551