Skeppsbron 34, Stockholm
08-410 210 50 info@brightness.se

Om oss

Om oss

Brightness”Vi erbjuder professionell och personlig chefs- och specialistrekrytering”

Välkommen till Brightness Executive Search. Vi är ett modernt företag inom Executive Search och Headhunting som fokuserar på ett personligt bemötande.

Vi är övertygade om att den bästa rekryteringen görs med hjälp av en konsult som har en gedigen kunskap och egen erfarenhet om vad som krävs för att lyckas i den aktuella rollen och ett stort nätverk av kandidater inom området. Våra rekryteringskonsulter är specialiserade inom sitt funktionsområde och kan därför hitta den bästa kandidaten för rollen. Det ger också dig som kandidat en trygghet i att konsulten förstår de utmaningar som finns i just din yrkesroll.

Brightness startades av grundarna, Susanne Ahlström och Edvard König med målet att bli det främsta Searchföretaget i Stockholm inom ett antal specialistområden. Tillsammans har de många års erfarenhet av rekrytering till näringsliv och organisationer. Båda har tidigare erfarenhet från linjechefsroller.

Brightness vill och skall erbjuda våra kunder den bästa tänkbara servicen genom hela rekryteringen. Vi vill alltid att leva upp till de höga förväntningar som både du som kund och kandidat har på oss. Allt vårt arbete genomsyras av att skapa värde för våra kunder och kandidater. Det tror vi är det bästa receptet för en lyckad rekrytering.