Marknads- och kommunikationschef

För uppdragsgivares räkning söker vi en erfaren Marknads- och kommunikationschef

Till en uppdragsgivare som är i en spännande fas söker vi en trygg och erfaren chef som ska leda och utveckla marknads- och kommunikationsverksamheten.

Du är en erfaren chef och ledare som drivs av att utveckla såväl verksamheten som medarbetarna och skapa ett kreativt och öppet klimat. Du är en bred generalist inom kommunikation och marknadsföring och har gedigen erfarenhet av att arbeta med förändringsledning, varumärkesutveckling, digitala kund- eller medlemsresor, affärsdrivande kommunikation och marknadsföring samt PR och opinionsbildning. Du ingår i ledningsgruppen och är en skicklig relationsbyggare som kommer att ha många kontaktytor internt och externt.

Vi tror att du har ett intresse för samhällsfrågor och politik och gärna att du har erfarenhet att vara i en verksamhet som är i gränslandet näringsliv/politik/offentlig sektor.

Låter det intressant för dig? Kontakta gärna rekryteringskonsult Anna-Karin Engvall för mer information. Tfn: 0707-323007 alt anna-karin.engvall@brightness.se

Detta uppdrag är nu avslutat.

Dela uppdraget på sociala medier

Liknande uppdrag

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon

Teamet

Teamets kontaktuppgifter.