Projektledare Odontologisk riksstämma, Sveriges Tandläkarförbund

Sveriges Tandläkarförbund är den odontologiska professionens organisation och arbetar med frågor som rör tandläkarens roll i samhället. Utbildning, forskning, tandvårdens personalförsörjning, yrkesetik och kvalitet i tandvården är några av frågorna. Utöver politik, kommunikation och påverkansarbete har Tandläkarförbundet en stor kursverksamhet, ekonomifunktion och ger ut Tandläkartidningen. Vi sitter i Gamla stan och är ett 20-tal medarbetare. Vi är just nu mitt uppe i processen att utforma vårt framtida arbetssätt efter en lång tids påtvingat distansarbete. Våra ledord i den processen är nytänkande, utvecklande och ansvar -ett hållbart arbetsliv!

Tandläkarförbundet söker nu en Projektledare för den årliga Odontologiska Riksstämman arrangerad av Svenska Tandläkare-Sällskapet. Som projektledare är du spindeln i nätet och har kontakt med alla inblandade parter, driver projektet framåt och säkerställer att tidplaner hålls och kommunicerar med de olika målgrupperna runt stämman. Rollen som projektledare bygger på att du är van vid att driva projekt och har en doermentalitet med känsla för detaljer samtidigt som du har en förmåga att se till helheten.

Om rollen

Du projektleder Tandläkare-Sällskapets årliga odontologiska riksstämma som tillsammans med Swedental är Nordens största mötesplats för dentalbranschen och som äger rum i november varje år. Som projektledare samarbetar du nära Tandläkare-Sällskapets styrelse och Riksstämmenämnden som är ansvariga för det vetenskapliga programmet. Du koordinerar programmet och säkerställer kommunikation till de målgrupper som berörs i samarbete med kommunikatören på Tandläkarförbundet. Du håller i tidplanen kring stämman och säkerställer att delmål uppnås gentemot den plan och budget som du gjort upp tillsammans med ekonomen på Tandläkarförbundet.

Du har kontakt med föreläsare och säkerställer att det vetenskapliga programmets höjdpunkter kommuniceras ut till presumtiva deltagare inom professionen.

I rollen rapporterar du till Kanslichef för Tandläkarförbundet och blir en del av Tandläkarförbundets kansli, med ca 20 medarbetare inom kurs, ekonomi och press, opinion och kommunikation.

Kandidatprofil

Kunskaper och erfarenheter

För att lyckas i rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet av projektledning och har en stark kommunikativ förmåga. Du är van vid att jobba i en bransch med mycket expertis och kan på ett tryggt sätt förhålla dig till den sakkunskap som styrelsen och målgruppen besitter och på ett värdefullt sätt föra samman med den expertis som du har. Som person är du strukturerad, initiativtagande och självgående, med en god förmåga att bygga relationer och du fokuserar på att leverera goda resultat. Du är flexibel och trivs i förändring.

Du är en teamspelare som trivs i samspel med andra, vilket du får möjlighet till både genom samarbetet med andra medarbetare på kansliet och dina övriga samarbetspartners i projektet.

Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av att projektleda stora events och avgörande att du är en duktig projektledare med en stark administrativ förmåga och ett starkt eget driv. Du är en kreativ person som trivs som spindeln i nätet med många kontaktpunkter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med en förtroendevald styrelse och har en god förmåga att förstå vikten av och skapa goda förutsättningar för att styrelsen kan ta de viktiga beslut som krävs för verksamheten.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor på Österlånggatan i centrala Stockholm. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med engagerade kollegor. I den här rekryteringen samarbetar vi med Brightness Executive Search. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Lidvall, kristina.lidvall@brightness.se alt 0736-390941.

Välkommen med din ansökan senast den 6/4

Uppdraget är nu avslutat.

Dela uppdraget på sociala medier

Liknande uppdrag

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon

Teamet

Teamets kontaktuppgifter.