Kommunikationschef

För uppdragsgivares räkning söker vi en kommunikationschef.

Till en uppdragsgivare inom IT-och Telekom söker vi en proaktiv kommunikationschef som aktivt ska stärka varumärket och bygga bilden av bolaget framför allt genom extern kommunikation på den svenska marknaden. Du är en engagerad och coachande chef och leder en kommunikationsavdelning med tre kommunikatörer. I rollen kommer det att vara ett stort fokus på proaktivt PR-arbete och du agerar presschef för bolaget, hanterar reaktiv media, genomför medieträningar med kollegor och i förekommande fall möter media. Du ansvarar även för en bra och tydlig internkommunikation.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av Corporate Communication, från bolag och/eller från byråsidan. Du är en engagerad ledare som drivs av att skapa resultat. Du gillar att arbeta proaktivt med PR och har en vana att hantera media. Du stormtrivs att arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo och du får saker att hända. Du trivs i en roll där du arbetar både strategiskt och operativt och är en lagspelare. I rollen arbetar du såväl strategiskt som mycket operativt med kommunikationsfrågor. Kanske har du även ett intresse för samhällsfrågor och politik.

Låter det intressant för dig? Kontakta gärna rekryteringskonsult Susanne Ahlström för mer information. Tfn: 070-6044297 alt sah@brightness.se

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din intresseanmälan.

Detta uppdrag är nu avslutat.

Dela uppdraget på sociala medier

Liknande uppdrag

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon

Teamet

Teamets kontaktuppgifter.