Intranätansvarig kommunikatör, Sweco

SWECO ÄR EUROPAS LEDANDE ARKITEKTUR- OCH TEKNIKKONSULT

Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att tillsammans hjälpa er att lösa era utmaningar.

För ett år sedan implementerade Sweco en ny plattform för vårt intranät “Insight”. Insight är Swecos huvudkanal för all intern kommunikation. Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla det till nästa nivå.

I rollen som Intranätansvarig kommunikatör kommer du att vara huvudansvarig för vårt intranät, Insight, när det gäller såväl styrning som uppdatering av innehåll. Som intranätansvarig har du löpande kontakt med plattformsleverantören ”Interact”, baserat i Manchester. Allt arbete sker i nära samarbete med systemansvariga på Sweco IT. Du kommer även att arbeta med våra affärsområdens redaktörer/administratörer och utbilda nya redaktörer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av andra intranät eller liknande plattformar som SharePoint, Joomla, WordPress etc. Du förstår hur moderna plattformar fungerar. Du kan flytande engelska och svenska, skriftligt och muntligt och är van användare av Microsoft Office, främst Word, Excel och PowerPoint.

Du är en erfaren projektledare och en duktig administratör kombinerat med goda kunskaper inom kommunikation. Det är en självklarhet för dig att leverera resultat och hitta nya lösningar. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till förändrade omständigheter.

Som person är du strukturerad och noggrann med öga för detaljer. Du är självgående, tar eget ansvar och egna initiativ. Du har förmåga att etablera starka relationer och bygga breda och effektiva nätverk. Kort och gott en administrativ lagspelare som trivs med att arbeta i en internationell miljö.

Bifoga CV och ett personligt brev där du motiverar varför du söker just detta uppdrag. För mer information om rollen vänligen kontakta Brightness rekryteringskonsult Martina Brandt, mbr@brightness.se Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 17 november. Intervjuer sker löpande.

Detta uppdrag är nu avslutat.

Dela uppdraget på sociala medier

Liknande uppdrag

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon

Teamet

Teamets kontaktuppgifter.